Pelan Pendapatan Zenith Golds

Plan Pendapatan Zenith Golds

Di dalam program pelaburan emas Zenith Golds ini, terdapat 2 plan pendapatan iaitu:
1. Plan pasif
2. Plan Aktif

 1. Plan Pasif Zenithgolds

Di dalam plan pasif, anda tidak perlu melakukan apa apa aktiviti seperti promosi, penajaan atau mencari orang. Anda hanya membuka akaun anda minima USD100 @ RM380 dan modal anda tadi akan diniagakan di Bursa Saham Emas Dunia. Profit yang akan anda terima adalah berdasarkan nilai CV anda. USD100 adalah bersamaan 25CV. Jika USD200, nilai CV adalah 50CV dan seterusnya

 Seterusnya membuat pengeluaran apabila akaun Zenith Golds anda telah mencapai tempoh matang 100 hari atau jumlah e-wallet  mencapai minima USD200 atau membuat pengeluaran selepas akaun zenith Golds anda mencapai 400 hari.

Profit yang akan anda terima adalah antara 0.5%-2% (tidak tetap) mengikut turun naik harga emas dunia dan menggunakan konsep COMPOUNDING

COMPOUNDING bermaksud modal anda juga keuntungan pada hari ini dicampur untuk mendapatkan keuntungan pada keeokan harinya... Rujuk gambarah di bawah


Di bawah adalah potensi pendapatan anda di dalam Zenith Golds mengikut modal anda...
(Potensi pendapatan di bawah hanyalah anggaran dimana profit adalah sama setiap hari)


 Cuba anda perhatikan perbezaan keuntungan pada setiap % keuntungan. Walaupun perbezaannya hanya sedikit tetapi ianya memberikan kesan yang cukup besar. Ini kerana dengan konsep compounding, keuntungan anda akan semakin bertambah mengikut tempoh masa pelaburan anda.. Semakin lama usia pelaburan anda, semakin besar keuntungan yang akan anda terima.

 Apabila akaun anda sudah mencapai tempoh 400 hari dan anda ingin membuat pengeluaran, 70% daripada 100% keuntungan anda akan ditukarkan ke bentuk tunai (10% cas pengeluaran akan dikenakan) manakala 30% lagi berupa gold bar yang akan di pos ke rumah anda.******************************************************

2. Plan Aktif Zenithgolds


Plan aktif adalah plan untuk mereka yang membuat  penajaan. Plan ini adalah plan pilihan. Dengan plan aktif ini, anda berpotensi mendapat keuntungan yang lebih di dalam Zenith Golds dan dalam masa yang sama anda tetap mendapat keuntungan untuk plan pasif.

Terdapat 5 bonus yang disediakan di dalam plan aktif ini.
1. Bonus Penajaan (30%)
2. Bonus Dual Team (Pairing) (40%)
3. Bonus Placement (1%)
4. Bonus ETA Matching (3%)
5. Rewards

1. Bonus Penajaan (30%)

Bonus penajaan adalah bonus yang diberikan kepada anda apabila anda berjaya memperkenalkan program Zenith Golds ini kepada sesiapa sahaja dan mereka membuat pelaburan di dalam program ini.

Bonus yang akan anda terima adalah sebanyak 30% daripada nilai CV prospek atau downline anda tadi. Bonus ini tidak dipengaruhi modal anda. Bermaksud jika anda melabur USD100 tetapi downline anda melabur USD10,000, anda tetap layak menerima bonus 30% dari nilai CV downline anda tadi.
Tiada limit penajaan. Anda boleh menaja seberapa ramai downline anda.


2. Bonus Dual Team @ Pairing Bous (40%)

Bonus Dual Team bonus atau bonus pairing ini diberikan kepada anda berdasarkan jumlah jualan atau jumlah penajaan di bawah rangkaian anda. Bonus dikira berdasarkan jumlah CV di sebelah kanan dan kiri kumpulan anda dan mengambil nilai CV yang terendah

Untuk bonus ini, sekiranya rangkaian anda aktif membuat penajaan, anda tetap layak menerima bonus tersebut walaupun anda sudah tidak menaja. Ini kerana bonus ini dikira berdasarkan kumpulan.


Maksimum bonus Dual Team adalah bergantung kepada modal
Bawah USD10K, Maksimum bonus adalah USD375 sehari
Atas USD10K, maksimum bonus adalah USD750 sehari

Dibawah contoh akaun salah seorang ahli yang setiap hari capai maks bonus dalam Dual Team
3. Bonus Placement (1%)

Syarat untuk mendapat bonus placement 1% ini adalah anda wajib membuat penajaan 3 orang downline terlebih dahulu. Bonus Placement ini adalah bonus yang dibayar kepada anda apabila terdapat downline baru di dalam rangkaian anda tidak kira dari penajaan anda, dari penajaan downline anda atau dari upline upline anda. Apabila ada sahaja kemasukan baru, anda layak menerima 1% daripada nilai CV downline baru anda tadi. Bonus ini dibayar sehingga level 20 anda.


4. Bonus Matching ETA

Bonus yang paling menarik di antara bonus bonus yang lain. Bonus Matching ETA bermaksud anda layak overide 3% dari profit yng diterima oleh downline anda selama 400 hari tanpa mengurangkan profit downline anda tadi. Syarat untuk mendapatkan bonus ini adalah anda wajib menaja 5 orang downline terlebih dahulu.
Bonus ini dibayar sehingga 5 level.

Contoh : Katakan anda menaja downline ke-6 iaitu Ali dengan modal pelaburan Ali USD10,000 @ 2500CV.  Pada hari pertama, profit yang Ali terima adalah USD37.5 iaitu keuntungan 1.5%.
Dari keuntungan Ali USD37.5 tadi, anda layak overide 3% iaitu USD1.13 tanpa mengurangkan profit Ali.
Pada hari kedua, Ali mendapat profit, anda layak overide lagi profit Ali tadi sebanyak 3% sehinggalah 400 hari.
Ali adalah level pertama anda, Ali menaja pula Abu dengan modal USD10,000. Abu adalah level kedua anda. Maka anda layak overide 3% dari profit si Abu selama 400 hari walaupun Abu bukan tajaan peribadi anda. Anda tetap dibayar sehingga level ke-5 anda.

Iitu jika Anda sudah tidak menaja selepas anda menaja Ali. Jika anda mempunyai 10 downline, maka anda layak menerima bonus Matching ETA ini dari 5 orang downline anda tadi...
5 Orang tadi pula membuat penajaan setiap orang 5 downline membentuk 25 downline di level 2 anda. Maka anda akan overide 3% dari profit 25 downline anda tadi... Baru level 2... Bagaimana jika anda sudah mempunyai rangkaian sehingga level 5???? Anda kira sendiri potensi pendapatan anda. Ops!, untuk bonus ini anda dibayar sehingga 400 hari!

Mustahil??? Sebab itu sudah ramai yang menjana pendapatan lumayan di Zenith Golds!!Dibawah adalah bonus salah seorang ahli untuk bonus Matching ETA.5. Rewards

Rewards diberikan kepada ahli ahli yang mencapai target yang diletakkan oleh syarikat.
Rewards yang akan diberikan adalah berupa kereta mewah BMW.

Rewards yang akan anda terima adalah bergantung kepada target yang telah anda capai. Target dan rewards tersebut adalah :

1. 125,000CV kiri dan kanan = BMW 3 Series
2. 500,000CV kiri dan kanan = BMW 5 Series
3. 2,000,000CV kiri dan kanan = BMW 6 Series

Anda diberikan tempoh selama 3 bulan untuk mencapai target yang diberikan.
Dikira dari level 1 - level 20

***********************************************************

Potensi income jika anda memilih untuk menjadi aktif


Contoh email yang akan dihantar kepada anda sekiranya anda layak capai target Rewards.
Perhatikan email yang perlu anda berurusan untuk menebus rewards... Creditbank@zenithgolds.comAktif atau pasif... Terpulang kepada anda... Jika pasif anda tetap akan mendapat pulangan anda.
Yang aktif, Pulangan dapat + Bonus aktif pun dapat.

Anda tak kan rugi....
Tetapi anda akan RUGI jika tidak mengambil peluang ini!!

Fikir fikir kan.... Renung renungkan.... Keputusan di tangan anda

Blog, Updated at: 7:37:00 PM

0 comments:

Post a Comment