Buat Duit Dan Emas Dengan ZenithGold

Buat Duit Dan Emas Dengan ZenithGold

Tarikh post ini dibuat adalah pada 13 April 2016 jam 4 petang....
Pada hari ini, usia akaun ZenithGold admin telah pun mencapai 62 hari atau 2 bulan 2 hari...

Admin bermula dengan modal hanya USD100 atau RM380
Setelah 2 bulan 2  hari berapa yang admin dapat?
 Lihat gambarajah dibawah

Banyak ke sikit????
Sikit laaa... Padan dengan modal yang ciput.... 2 Bulan baru dapat banyak tu..huhu..
Kerja operator kilang pun mahal gaji operator kilang lagi..

Tapi tak apa, perjalanan masih jauh dan panjang... Dan disebabkan ZenithGold ni menggunakan konsep Compounding iaitu pertambahan profit adalah bertambah dari hari demi hari sejajar dengan usia pelaburan yang dibuat...

Tak faham? Lihat gambarajah dibawah

Anggaran boleh lah dapat tunai RM1400-1500 setelah ditolah emas nanti pada hari ke 400...
Banyak la tu RM1500 dari RM380 dari menyimpan di tutttt selama setahun atau 365 hari. Kannnn....

Atas tu mukadimah jer... Bawah ni baru admin nak cerita yang berapa admin da dapat sebenarnya..hehe.. Jangan marah aaa

Yang mukadimah tu, pendapatan pasif.... Yang admin nak cerita ni pasal pendapatan aktif...
Jadi selepas 2 bulan lebih sikit atau lebih tepat 62 hari, admin da dapat sebanyak.....
Tengok amaun yang dalam kotak merah...


Sikit ja berbanding orang lain yang lebih tebal income aktif dia... Dan bonus ni, admin bukan ramai downline pun, ada la berapa orang.. Ha.. Inilah yang menariknya admin nak kongsikan dengan anda...
Keunikan plan ZenithGold ni...

Admin akan ceritakan satu per satu...
Referral... Referral ni bonus sponser.. Bila mana kita ada downline dapat la bonus ni... Tak ada downline, tak dapat la....

Dual team atau pairing... Yang ni bonus dikira berdasarkan team atau rangkaian di bawah kita kiri kanan... Point sama kiri kanan dapatla bonus pairing atau Dual Team ni.. Yang ni kalau bernasib baik, tak menaja pun boleh dapat bonus ni. tapi kalau aktif menaja dan rangkaian aktif, hari hari boleh dapat bonus Dual Team ni...

Placement pula adalah bonus yang akan kita dapat jika ada sahaja kemasukan ahli baru dibawah rangkaian tak kira tajaan sendiri atau tajaan downline.. Akan dapat 1% dari CV ahli baru tu... Syarat kena taja 3 donwnline terlebih dahulu untuk mendapatkan bonus placement ni... Fahamkan gambarajah dibawah...
Admin ada 5 Downline sahaja yang berwarna kuning.. Tapi start dari downline ke tiga admin dah berjaya buka pintu Bonus Placement ni.. Baru 5 Downline.. Baru hari ke 62... Jauhhhhhhh lagi nak sampai 400 hari...
400 hari nanti berapa agaknya bonus admin? Admin pun tak tahu...

Bonus seterusnya.. Bonus paling SUPERB!!! ETA Matching...
Disebabkan admin dah berjaya mendapat downline ke-5... bermakna admin telah layak untuk mendapat bonus ETA Matching ni... Bonus ni adalah bonus overide dari profit yang diterima oleh downline tanpa mengurangkan profit downline tadi.. BONUS INI AKAN MASUK SETIAP HARI
Lihat tarikh sebelah kiri dalam gambarajah dibawah..  gambar tu hanya sebahagian sahaja bonus ETA Matching ni... Sehari USD0.26... 400 hari??? Bonus ni akan meningkat hari demi hari sebab bonus ni overide dari profit downline... Profit downline pula akan meningkat hari demi hari!!! Sebab tu dalam ZenithGold, ini bonus paling SUPERB!


Ini baru permulaan.. income boleh pantau lagi datang dari mana.. Sampai satu tahap, tak terkepong dah bonus yang masuk ke akaun ZenithGold SETIAP HARI... Mau tak mau TERPAKSA TERIMA!
Sekarang percaya tak dengan income dibawah...???


Betul la kata orang...
ZenithGold ni selagi tak join... Selagi tu la tak tahu dia punya kemanisan!!

P/S : Sehingga hari ini belum ada payment yang miss...

****************************************

UPDATE 14 APRIL 2016

Bonus meningkat dari USD79 ke USD102.75

Bonus 13 April



Bonus 14 April

Anda perasan dimana kenaikannya?? Ya... Bonus Referrral juga placement

Bonus Referral... Wansiti adalah direct downline saya yang mana pada 9 April, beliau membuka akaun ZenithGold beliau dengan modal USD100.. Pada 13 April, beliau top up akaun dengan USD300.. Walau top up, saya tetap mendapat bonus Referral 30%


Bonus Placement
norhafizazg bukan direct downline saya tetapi beliau dibawah rangkaian saya, jadi saya tetap mendapat 1% bonus placement dari modal USD200 beliau.. Saya juga mendapat bonus placement dari Direct downline saya wansiti atas top up beliau...


2 bulan saya sudah balik modal walau belum dapat withdraw (Minima USD200).. Syukur..
Adakah saya menjangkakan perkara ini?? Tidak sama sekali...
Sebab itu jangan fikir 400 hari itu satu tempoh yang lama.. Sebab kita mampu memendekkan tempoh tersebut... Semuanya atas diri masing masing...

UPDATE 24 APRIL 2016

14 April - 24 April 2016... Peningkatan USD50... Siapa nak bagi??
Setiap ada pertambahan rangkaian, Bonus Placement, Bonus Dual Team dan ETA Matching akan terus bertambah..
Perkara ini tak akan berlaku jika admin tidak mengambil tindakan pada 2 bulan lebih yang lalu...


Admin punya biasa biasa je.... Tengok kat bawah... Nak terus jadi pemerhati???


UPDATE 29 APRIL 2016



UPDATE 16 MEI 2016




UPDATE 25 JUN 2016



UPDATE 29 JUN 2016



UPDATE 10 OGOS 2016


Blog, Updated at: 2:48:00 AM

0 comments:

Post a Comment