Cara Semak Tempoh Matang Pelaburan ZG

Cara Semak Tempoh Matang Pelaburan ZenithGolds

Terdapat banyak kes ahli Zenithgolds yang TERLALU PASIF lena sehabis habis lena sampai tak sedar pelaburan dia sudah tamat. Yang lebih malang, akaun dah closed baru teringat akaun ZenithGolds dia, Profile tak update, Withdraw pun tak buat... Terakhir salahkan upline pum pang pum pang salahkan Zenithgolds cakap ZenithGolds menipu. Salah sendiri tak tengok.

Elakkan dari perkara di atas berlaku!
Sendiri punya akaun,
sendiri punya duit,
sendiri jaga!

***************************************

Macam mana nak semak pelaburan telah cukup 400 hari dan bagaimana nak tahu bila akaun akan Closed?

Terdapat 2 situasi.
1. Hanya mempunyai 1 pelaburan dalam 1 akaun ZG
2. Mempunyai banyak pelaburan dalam 1 akaun ZG.

Sekiranya anda mempunyai hanya 1 sahaja pelaburan dalam akaun ZG anda, anda perlu lebih peka terutama apabila pelaburan anda sudah hampir tamat 400 hari. Selepas tempoh pelaburan matang 400 hari, anda di beri waktu 30 hari untuk membuat pengeluaran atau top up (tambah pelaburan).
Sekiranya dalam tempoh 30 hari tersebut telah tamat, akaun akan closed, anda tdak dapat login lagi ke dalam akaun ZG anda.
Sekiranya anda telah update profile sebelum ini, wang anda akan diproses secara auto tetapi memakan waktu untuk dipndahkan ke akaun bank anda. 3 ke 5 bulan.
Sekiranya profile tidak update, akaun Closed... Jangan cakap ZG tipu.
Anda ada tempoh masa 400 hari untuk update profile anda yang memerlukan tak sampai 30 minit untuk di update.
Jika anda mempunyai banyak pelaburan, 30 hari di kira dari 400 hari pelaburan terakhir anda.

Tak tau anda ada berapa jumlah pelaburan dalam akaun ZenithGolds?
Cara semak..

1. Login ke akaun ZeithGolds anda.
2. Klik menu "Wallet & Bonus", Klik "Bonus Summary"
3. Lihat di bahagian "ETA Profit (CV)"

3a) Contoh akaun yang hanya ada 1 pelaburan sahaja.


3b) Contoh akaun yang ada banyak pelaburan.


Sila peka terhadap pelaburan anda yang sudah hampir matang 400 hari terutama yang hanya ada 1 pelaburan sahaja. Pastikan Profile telah lengkap di update dan lakukan pengeluaran selepas 400 hari dan sebelum 430 hari (dalam tempoh waktu withdraw di benarkan) untuk mengelakkan sebarang kesulitan. Tiada lagi Email dari ZG memberitahu akaun anda akan tamat tempoh pelaburan.
HANYA WITHDRAW PROFIT YANG TELAH CUKUP 400 HARI UNTUK MENDAPATKAN KEUNTUNGAN MAKSIMA

Sekiranya ingin menambah pelaburan,
JANGAN TUNGGU DUIT PROFIT PERTAMA MASUK AKAUN BANK.
TAK KAN SEMPAT. TOP UP SEBELUM 400 HARI, SEBAIK BAIKNYA SEBELUM 400 HARI PELABURAN SEBELUMNYA.
Untuk menambah pelaburan, boleh top up serendah USD100 walaupun pelaburan anda sebelumnya USD100K. Tiada masalah.

Untuk membuat pengeluaran profit pelaburan yang telah cukup 400 hari, rujuk sini.

Blog, Updated at: 3:50:00 AM

0 comments:

Post a Comment