Syarat Menjadi Master Dealer

Syarat Untuk Menjadi Master Dealer ZenithGold

Siapakah Master Dealer ZenithGold dan apakah peranan mereka di dalam ZenithGold?
Peranan Master Dealer ni adalah seperti wakil company untuk sesebuah negara. Macam di Malaysia ada 4 wakil ZG dan salah seorangnya adalah Dato' Sabri Yusof. Nak kenal siapa Dato' Sabri Yusof, boleh klik sini.

Apa syarat untuk menjadi Master Dealer atau wakil negara bagi ZenithGold ni?
Lihat gambar dibawah

Syarat Menjadi Master Dealer ZenithGold
  
Untuk menjadi Master Dealer ZenithGold kena ada 4 kriteria di atas... (Ada pula typo kat email tu, huhu)

Pergi ke kriteria 3 dan 4 dahulu...
Anda berupaya untuk membina network dari 0 ke beribu ribu ahli...?? JIka ya, anda layak.

Anda ada ciri ciri leader, attend meeting anda response dan bertanggungjawab dengan segala urusan company? Jika ya... Anda layak.

Syarat MODAL..... Anda perlu menjadi ahli ZenithGold dengan modal minima 1000CV.
100USD bersamaan 25CV.
 1000CV / 25CV = 40
40 X 100 = USD4000
USD4000 X RM3.8 = RM15,200

Anda ada RM15,200?? Jika ada.. Pegang dulu duit tu... Pergi ke syarat modal no 2.

Perlu membeli 100,000 Kredit yang bersamaan USD100,000. Dalam ringgit RM380,000

Total modal : RM15,200 + RM380,000 = RM395,200

Ada modal RM395,200? Jika ya.. Tahniah anda layak menjadi Master Dealer ZenithGold.

Amacam? Boleh?
Bukan pakai air liur je bagitahu company kata nak jadi Master Dealer macam program scam yang lain.
Ada syarat der....

Kalau program scam, si kepalanya tu, Master la kan dipanggil, ajak 5 6 orang kawan bincang kat bilik tertutup, pakat siapa jadi Master siapa jadi leader then susun strategi susun marketing plan. Lepas 1 jam keluar bilik wujudlah SCAMFX. Settle..
Blog, Updated at: 12:28:00 PM

0 comments:

Post a Comment