Cara Redeem Emas ZG

Cara Redeem Emas Percuma ZenithGold

Penambahbaikan demi penambahbaikan dilakukan oleh pihak ZenithGold bagi memastikan kelancaran program juga kemudahan para ahli...

Jika dahulu, ahli yang ingin redeem emas percuma mereka perlu menunggu sehingga 60-90 hari untuk Emas percuma mereka sampai ke pintu rumah... Kini (Berkuat kuasa Mei 2016) ZenithGold telah mewujudkan satu sistem Merchant yang akan memudahkan para ahli menuntut atau redeem emas mereka tanpa perlu menunggu tempoh yang terlalu lama...

Dengan adanya Merchant ini, ahli boleh menuntut emas mereka terus dari Merchant On The Spot!

Cara redeem emas percuma ZenithGold

Bukankah ianya satu perkembangan yang positif dan memudahkan ahli ahli ZenithGold dalam memiliki emas Percuma yang diidamkan?

Cara redeem emas ZG dari Merchant

*****************************************

STEP UTK REDEEM DGN MERCHANT PILIHAN ANDA
1. Contact dgn merchant pilihan anda.

 (Sila log in kedalam akaun ZenithGold anda untuk mendapatkan no phone Merchant)

2. Tanya dulu.. Stock emas ada lagi x?..
Boleh x nk redeem emas?.. (redeem available bermula dari 1 mei 2016 dan keatas).
3. Bila maklum balas dr merchant semuanya AVALIABLE.. Then baru boleh pergi ke langkah seterusnya.
4. Make sure.. Korang ready bukak email time tu jugak.. X de nak tunggu2..
( EMAIL yg digunakan mestilah email yg korang daftar akaun zenithgold dan email yg nk redeem emas tu)
5. Screnshot gambar yg last step yg korang redeem emas, yg ada ID REDEEM then bagi pd merchant.
6. Get ready!... Merchant akan proses dan merchant akan maklumkan yg PIN REDEEM telah dihantar ke email kita. So, kita kena check email tu.. Then PIN REDEEM tu salin, taip bagi pd merchant.
7. Siap.. Alhamdulillah.. Selesai sudah proses redeem dgn merchant.
8. Boleh pilih nk minta merchant poskan atau nk ambik by hand dgn merchant..(terpulang korang lah tu)... Kalau nk merchant postkan, sila beri nama penuh, alamat penuh dan no hp kepada merchant utk mereka poskan emas kpd anda ..

PASTIKAN ALAMAT RUMAH BETUL!
=======
Nota!..
=======

VALID KEPADA...

☀Ahli yg join pelaburan zg pertama kali dgn modal gandaan usd1000 dan seterusnya ..
Start dari 1 MEI 2016 dan keatas boleh tuntut dgn merchant..
☀Ahli yg TOPUP pelaburan zg dgn gandaan usd1000 dan seterusnya..
Start dari 1 MEI 2016 dan keatas boleh tuntut dgn merchant..

☀Ahli yg buat proses REDEEM EMAS pada 1 MEI 2016 dan keatas boleh tuntut emas dgn merchant..

***_Jika tidak menuntut emas melalui merchant.. Emas anda akan di hantar melalui ejen emas zenithgold seperti sedia kala_...

************************************************

Setelah hampir 1 tahun 10 bulan ZenithGold melancarkan program affiliate mereka seluruh negara terutama Malaysia... Belum pernah ada lagi masalah pembayaran atau masalah penghantaran emas. Kini ZenithGold mengorak langkah ke hadapan dengan mewujudkan sistem Merchant yang merupakan satu perkembangan positif kepada semua pihak Mahu pihak ZenithGold juga pihak ahli itu sendiri..

Adakah ZenithGold program Scam??
Jika ZG sememangnya satu program SCAM. Tidak perlu tunggu sehingga 1 tahun 10 bulan untuk melarikan duit para pelabur. Malah tak kan sampai setahun ZG tak kan mampu bayar kepada ahli wang wang pelabur juga bonus bonus aktif sekiranya mereka ROLLING MONEY! Ini kerana selepas setahun atau selepas 400 hari tempoh pelaburan ZG, company perlu bayar berganda ganda kepada ahli berbanding company menerima wang modal dari ahli... Congak congak sekejap.

Dan jika mereka sememangnya program Scam, tak perlu mereka bersusah payah mencari cara untuk memudahkan para ahli...

Lihatlah program program scam yang berterabur di Malaysia satu masa dahulu. Sampai satu tahap, akan ada alasan alasan yang diberikan oleh 'Penyangak penyagak' yang sememangnya hanya ALASAN untuk mereka melarikan diri berserta wang ahli...

Fikir fikirkan...

*******************
UPDATE 5 JUN 2017
*********************

ZG telah memasukkan pilihan redeem emas menggunakan Bitcoin.
Syarat redeem tetap sama iaitu minima 1800CV atau bersamaan 10g.
Jika memilih untuk menebus 1800CV ke Bitcoin, Emas fizikal tidak akan di beri. Dan sebaliknya.


Blog, Updated at: 9:37:00 PM

0 comments:

Post a Comment