Top Up Akaun ZenithGold

Apakah Maksud To Up Akaun ZenithGold

Untuk lebih faham maksud Top Up akaun ZenithGold, fahamkan dahulu bagaimana ZenithGold membayar profit anda disini ----> PELAN PASIF ZENITHGOLD
Apabila anda mendaftar di dalam ZenithGold mengikut modal yang anda inginkan, anda akan mendapat profit selama 400 hari atau setahun sebulan 15 hari. Bermakna akaun anda juga akan aktif untuk tempoh tersebut..

Di dalam tempoh 400 hari tadi, anda boleh menambah BILANGAN PELABURAN ANDA seberapa banyak yang anda inginkan. Menambah bilangan pelaburan (Top Up) disini bukan bermaksud anda MENAMBAH JUMLAH PELABURAN tetapi BILANGAN PELABURAN.

Contoh anda membuka akaun ZenithGold anda dengan modal USD1000 pada januari 2016. Pada bulan Febuari anda ingin top up sebanyak USD2000... Untuk top up tersebut anda perlu membayar keseluruhan USD2000. Bukan USD1000 yang di tambah dari pelaburan januari.
Top Up hanya menambah bilangan modal pelaburan.. BUKAN MENAMBAH AKAUN ZenithGold. Setiap ahli hanya bioleh membuka 1 akaun ZenithGold sahaja.

Untuk Top up, anda boleh top up mengikut kemampuan anda dan seberapa kerap anda ingin top up tetapi Top Up TIDAK WAJIB. Anda boleh kekal 1 modal sahaja untuk tempoh 400 hari.

Untuk setiap modal pelaburan anda atau top, tempoh pelaburan dan pembayaran profit adalah berasingan. Tidak dicampur aduk. Bermakna jika pada tahun 2016 anda top up sebanyak 12 bulan... Pada tahun 2017, anda akan menerima profit selama 12 bulan juga.

Dan dengan adanya top up ini, akaun ZenithGold anda akan kekal aktif untuk lebih 400 hari. Iaitu akaun anda akan tamat apabila modal pelaburan terakhir anda telah tamat.

Dibawah adalah contoh akaun yang ada membuat top up.


Untuk plan yang lebih bijak, pada tahun kedua anda menerima profit dari pelaburan tahun pertama, gunakan sebahagian profit yang anda dapat untuk top up lagi akaun ZenithGold anda. Ini bermakna anda hanya mengeluarkan modal untuk tahun pertama sahaja. Untuk tahun kedua dan seterusnya, modal anda hanyalah menggunakan duit profit yang anda terima. DAn jika anda faham juga, Untuk tahun pertama katakan anda top up USD100 untuk setiap top up. Untuk tahun seterusnya, modal anda bukan lagi USD100 tetapi USD200 tanpa duit poket anda dan semestinya untuk tahun depan profit anda juga akan bertambah kerana modal anda telah bertambah.

Fahamkan gambarajah di bawah

APAKAH MAKSUD TOP UP AKAUN ZENITHGOLD

Cara Top Up boleh rujuk disini ---> CARA TOP UP AKAUN ZENITHGOLD
Blog, Updated at: 10:27:00 PM

0 comments:

Post a Comment